Skip to main content

Печат и реклама

Ние можем да Ви помогнем да изградите уникален и запомнящ се облик за Вашия бизнес или организация.
Творческият ни колектив проектира и изработва различни рекламни продукти по желание на потребителя.

1 Корпоративна идентичност

Първото впечатление винаги е най-важно. Вашата идентичност събира в себе си всичко онова, което Ви отличава и прави бизнеса Ви уникален. Визуалната концепция на Вашата корпоративна идентичност е начинът, по който ще Ви разпознаят и облика, с който ще Ви свързват.

Ние можем да Ви помогнем да изградите уникален и запомнящ се облик за Вашия бизнес или организация. За тази цел ние предлагаме професионален дизайн на:

  • Уникално лого
  • Визитни картички
  • Фирмени бланки
  • Брошури, стикери, каталози и календари
  • Пощенски пликове и други формуляри

За повечето клиенти корпоративната идентичност е малък детайл от цялостната им бизнес концепция. За нас това е един от най-важните елементи, с който нашите клиенти трябва да започнат.

2 Печат на рекламни материали

Творческият колектив след проектирането и изработването на различни рекламни продукти може да изпълни и отпечатването на различни рекламни материали(покани, листовки, афиши, диплянки, брошури, каталози, менюта, картичка и други ) по желание на потребителя.

3 Комплексна услуга

Натупаният през годините опит ни позволява да изградим Вашия облик в един стил в интернет, социалните мрежи, електронните медии и печатни материали.