Skip to main content

Изработване на Уебсайтове

Вашият интернет сайт!

 Ние предлагаме услугите на More-Host.net и Fast-Design.net за България.

 
 
 
 
 
 
 
Нашият творчески екип би вложил всичкия си опит и уменя за да направи вашият сайт интересен, художествено издържан и най-вече полезен. Това което предлагаме на своите клиенти е професионален Уеб дизайн както и надежни  услуги в областта на регистрация на домейни, хостинг на сайтове и интернет сигурност, съобразена с GDPR.
Услугата включва:
  • Редизайн с отзивчив уеб дизайн (Responsive Web Design) и интуитивен интерфейс - автоматично разпознаващ типа на устройството от което постъпва заявката, вида на браузера с който се отваря и с каква разделителна способност е и показващ оптимален за съответния потребител вариант на дизайна и съдържанието с добавяне на функционалност за работа както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства като смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.
  • Обновяване на системата за управление на съдържанието и сканиране за зловреден код, експорт, презареждане и верификация на съществуващото съдържание, добавяне на актуално такова и подобрена функционалност за предоставяне на електронни услуги и интернет сигурност, съобразена с GDPR (Общ регламент за защита на личните данни). Ако е необходими ще Ще инсталираме нова система за управление на съдържанието ( последната налична ) с допълнения, гарантиращи подобрена защита от brute force атаки и други хакерски прониквания.
  • Хостинг на уебсайта, ежемесечно обновяване на системата за управление на съдържанието, защита от атаки, инсталиране и поддържане на SSL сертификати за сайта.
  • Предлагаме всичко, от което се нуждаете, за да имате атрактивен, ефективен и лесен за използване уеб сайт.
Без значение дали сте индивидуален професионалист или сте в състава на мултинационална корпорация, ние ще ви предложим най-подходящото уеб решение. Поемаме изцяло грижата за текущата поддръжка на сайта ви.